35793
Book
In basket
„Kucharka litewska” po raz pierwszy ukazała się w 1854 roku, a od czasu premiery doczekała się wielu wydań. Książka ta jest nie tylko zbiorem przepisów kulinarnych, ale również świadectwem swoich czasów - możemy się bowiem dowiedzieć, co się wtedy jadało. Książka niewątpliwie będzie inspiracją dla niejednej współczesnej kucharki. Opiera się na prostych i naturalnych składnikach oraz podaje praktyczne porady dotyczące prowadzenia kuchni.
Availability:
Wypożyczalnia Maków Podhalański
There are copies available to loan: sygn. 64 M. (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia Białka
Brak informacji o dostępności: sygn. 6 (1 egz.)
Wypożyczalnia Filia Grzechynia
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again